Despre noi

De ce să alegeți Jet Printer Service?

  1. Experiență vastă:

Având peste două decenii de experiență în domeniul echipamentelor industriale de marcare și etichetare, am avut ocazia să colaborăm cu o gamă diversificată de industrii, ceea ce ne-a adus o înțelegere profundă a necesităților specifice ale fiecăreia.

Vă oferim o gamă completă de produse compatibile sau originale pentru imprimantele cu jet continuu de cerneala (CIJ) precum Domino®, Linx®, Videojet® și multe altele. Produsele comercializate de noi, sunt fabricate la standarde exacte, complet compatibile și sunt furnizate în cartușe sau sticle care se potrivesc direct în imprimante.

  1. Tehnologie de vârf:

Colaborăm cu cei mai importanți producători din industrie pentru a vă oferi cele mai noi și avansate soluții de marcă și etichetare. Suntem la curent cu ultimele inovații tehnologice și le punem la dispoziția dvs.

  1. Service de încredere:

Suntem mândri de serviciile noastre de întreținere și asistență tehnică.

Echipa noastră de experți este întotdeauna gata să vă ajute cu orice problemă sau întrebare, asigurându-vă că echipamentele dvs. funcționează optim.

De ce să alegeți Jet Printer Service?

  1. Soluții personalizate:

Nu există o abordare „un măr se potrivește tuturor” la Jet Printer Service.

Lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a înțelege nevoile dvs. specifice și vă oferim soluții personalizate care se potrivesc perfect afacerii dvs.

  1. Calitate și durabilitate:

Echipamentele noastre sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și durabilitate.

Investiția dvs. într-un echipament de la Jet Printer Service este o investiție în viitorul afacerii dvs.

  1. Soluții eco-friendly:

Suntem dedicați protejării mediului înconjurător, așa că oferim soluții de marcă și etichetare care sunt prietenoase cu mediul și respectă cele mai stricte standarde de mediu.

Abordati-ne cu incredere!

Indiferent dacă sunteți o întreprindere mică sau un gigant industrial, Jet Printer Service are resursele și cunoștințele necesare pentru a vă satisface cerințele.

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea, să vă simplificați procesele și să vă aduceți produsele în atenția clienților cu marcaj și etichetare de cea mai înaltă calitate.

Încrederea dvs. este cea mai mare recompensă pentru noi, și suntem dedicați să vă servim cu profesionalism și pasiune.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum Jet Printer Service vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri și să vă depășiți concurența.

Cu Jet Printer Service, viitorul afacerii dvs. este imprimat cu succes!

Contact Icon
Jet Printer Services SRL - Solutii pentru marcare industriala - Service, Consumabile, Echipamente, Imprimante Drucker, vanzare si service imprimante Drucker | Imprimante pentru etichetare si marcare Bucuresti, imprimanta CIJ Drucker, imprimanta Drucker A1, imprimanta Drucker A1 Plus, imprimanta Drucker TIJ, imprimanta Drucker DOD - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles